do kasy suma: 0,00 zł

Zimna kuchnia . Przepisy, przygotowanie, dekorowanie - Reinhold Metz, Hans Szameitat

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 499,00 zł 499.00
ilość + -szt.
Zyskujesz 490 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

"Zimna kuchnia" to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.

"Zimna kuchnia" prezentuje:

    obszerne informacje o produktach takich jak: mięsa, drób, dziczyzna, ryby, owoce morza, a także warzywa, owoce, zioła i przyprawy korzenne, oraz wiele innych;
    tradycyjne i współczesne sposoby przygotowania potraw;
    narzędzia i nowoczesne sprzęty używane w zimnej kuchni;
    liczne receptury i przepisy na proste, klasyczne i nowe, awangardowe i wyszukane dania takie jak: amuse-geules, chłodniki, sałatki i sosy, meze oraz antipasti i tapas; fingerfood i sushi; kanapki, zimne przystawki, galaretki i galarety, musy i parfaity, pasztety i terriny, sery, półmiski do zimnego bufetu;
    zasady planowania, organizacji i logistyki bufetu, ustawiania i dekorowania stołów w zależności od okazji oraz garnirowania i dekoracji półmisków.

Tytuł: Zimna kuchnia . Przepisy, przygotowanie, dekorowanie

Autorzy: Reinhold Metz, Hans Szameitat

Wydawnictwo: REA -SJ

Rok wydania: 2018

Oprawa: twarda

Format: 22,5 x 28,5 cm

Ilość stron: 408

ISBN: 9788379933396

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl